Play Points: el programa que et recompensa per jugar arriba a Espanya

Google activa un sistema d’acumulació de punts intercanviables per descomptes o articles dins de les aplicacions

Categories:

Redacció

Play Points recompensa els usuaris amb un sistema de punts
Play Points recompensa els usuaris amb un sistema de punts | Cedida

Google Play Points, un programa creat com agraïment als usuaris, arriba a Espanya i 12 països més aquesta setmana. El sistema consisteix en l’obtenció de recompenses per les compres que es fan en la botiga digital d’Android. Permet acumular punts i intercanviar-los per descomptes o articles dins dels mateixos jocs de la Play Store, com Candy Crush Saga, però també serveixen en altres aplicacions i per veure pel·lícules.

Els punts s'aconsegueixen jugant i descarregant continguts concrets de Google Play, tant de pagament com gratuïts. Per cada euro gastat en qualsevol modalitat (jocs, aplicacions, pel·lícules), Play Points et recompensarà amb un punt. També es faran esdeveniments especials per incentivar els usuaris a participar, ja que podran guanyar fins a quatre punts més per les mateixes accions que fan normalment.

Sistema de punts

Existeixen quatre nivells diferents en funció dels diners invertits en la Play Store. Com més alt sigui, més punts es retribueixen i més beneficis es tenen. Per classificar-se en aquests nivells és necessari arribar a acumular més de 150 punts anuals pel plata, més de 600 per l'or i més de 3.000 pel platí.

El primer nivell és el de bronze i equival a un punt per euro gastat, excepte en ocasions especials, que es poden multiplicar per quatre o per dos. El segon és el de plata i ofereix 1,1 punts per cada euro, que en els esdeveniments poden arribar a ser més de quatre pels jocs i triplicar-se per les pel·lícules i llibres. A més, tenen premis especials que poden arribar als 50 punts setmanals. El tercer és el d'or i els punts guanyats són 1,2, que quadrupliquen en moments determinats i com a premi es tenen fins a 200 punts setmanals. Per últim, en el nivell platí compten per 1,4 i es pot arribar a guanyar 500 punts cada setmana i opten a assistència Premium.

Per a poder començar a utilitzar aquest sistema s’ha d’activar en els dispositius. El programa es troba disponible al menú de GooglePlay i només s'ha de seleccionar l'opció d'unir-se per començar a acumular punts.