Pick&Pack premia la digitalització intralogística i els magatzems 4.0

Els guardons s’entreguen durant la celebració de l’esdeveniment sobre innovació per a professionals del sector

Categories:

Redacció

Els Smart Logistic & Packaging Awards 2021 premien les propostes que suposen una innovació pel sector
Els Smart Logistic & Packaging Awards 2021 premien les propostes que suposen una innovació pel sector | Cedida

La fira Pick&Pack organitza una nova edició dels Smart Logistic & Packaging Awards per premiar el lideratge i la transformació de les empreses que aposten per la innovació i per nous processos que puguin afavorir qualsevol de les àrees de la cadena de subministrament. L'esdeveniment, que tindrà lloc del 23 al 25 de març, està destinat als professionals de l'àmbit que busquen aplicar les últimes solucions en la indústria.

Categories

La primera categoria s'enfoca a la robòtica i l'automatització en la gestió de magatzems 4.0 i premia les propostes que hagin passat de magatzems manuals a espais totalment automatitzats i robotitzats. La segona categoria és sobre lideratge en transformació digital de la intralogística i reconeix el mèrit a aquells avenços que puguin garantir una millora de la metodologia de treball i un augment de la producció.

La tercera i quarta categoria estan dedicades a l'embalatge, concretament al millor projecte d'innovació per la indústria del packaging i al millor projecte de disseny de packaging i experiència de consumidor. En aquest primer es guardona aquelles organitzacions que hagin superat els nous desafiaments d'innovació de la indústria. El segon valora la creativitat i el talent de les propostes d'embalatge que siguin beneficioses per l'usuari final.

Per últim, la cinquena categoria està destinada a l'excel·lència en sostenibilitat i l'ecodesenvolupament industrial. Es premia el bon ús de materials reciclats, renovables i que generin una petjada ambiental mínima.

Qui pot participar-hi?

Els premis es dirigeixen a totes aquelles entitats, des d'empreses a centres educatius i professionals com periodistes o analistes, que puguin oferir propostes innovadores que ajudin a millorar les condicions i característiques del sector. El termini de presentació de les propostes finalitza el 19 de febrer.