Genís Roca, nou president de la Fundació .cat

La Junta de l’entitat es renova després de tres anys de mandat

Categories:

ACN

Genís Roca és el nou president de la Fundació .cat
Genís Roca és el nou president de la Fundació .cat | Fundació .cat

Genís Roca, representant la Federació Llull al Patronat de la Fundació .cat, ha estat nomenat nou president de la institució en la primera reunió del Patronat d'aquest 2021. La Comissió Delegada s'ha renovat després de tres anys de mandat.

Roca, que és arqueòleg de formació i especialista en processos de transformació empresarial i cultura digital, "liderarà el repte que té per endavant la llengua i cultura catalanes en el món digital".

Carles Salvadó (ISOC-CAT) i Saül Gordillo (CCMA) són els nous vicepresidents de la Comissió, ja que Salvador Alegret, tot i que seguirà al Patronat, ha cedit el càrrec. Joan Ramon Barrera (Fundació Cercle Tecnològic) és el tresorer i Albert Juanico (Cercle Català de Negocis) el secretari.

Com ha apuntat l'entitat, la incorporació de Genís Roca a la presidència de la Comissió genera "una ambiciosa perspectiva per a consolidar el domini .cat a tots els territoris de parla catalana". Segons ha assenyalat Roca, "la Fundació .cat ha estat una peça clau pel desenvolupament de la nostra llengua, cultura i identitat a la xarxa, i ara té el repte de ser un actor clau en la transició social, cultural i econòmica que els territoris de parla catalana viuen cap a una societat digital".