Anna Navarro, la dona més influent del món en el sector TIC

La revista ‘Analytics Insight’ reconeix la vicepresidenta de NetApp per la seva trajectòria professional i per donar visibilitat al talent femení en la tecnologia

Categories:

Redacció

Anna Navarro, la dona més influent del món en el sector TIC
Anna Navarro, la dona més influent del món en el sector TIC

La vicepresidenta de NetApp, Anna Navarro Descals, ha estat reconeguda com la dona més influent del món en tecnologia aquest 2020 per la revista Analytics Insight, segons ha avançat el portal Exterior.cat. La publicació ha reconegut l’executiva catalana, coneguda professionalment com Anna N Schelegel, per la seva trajectòria, la contribució a l’enginyeria global i per la seva contribució a donar visibilitat a la dona al sector tecnològic.

Navarro és llicenciada en Filologia anglesa i alemanya a la Universitat de Barcelona, però va fer el pas a l’àmbit TIC a través de Cisco Systems. Aquesta olotina també ha format part dels equips de Xerox, VMware i VeriSign, on va treballar abans d’incorporar-se fa prop de 10 anys a NetApp, l’empresa líder en emmagatzematge de dades amb seu a Silicon Valley.

En declaracions a Exterior.cat, la vicepresidenta de la companyia ha reconegut que ha estat “una sorpresa majúscula” i que “hi ha moltíssimes dones arreu del món i de diversos àmbits professionals que també mereixen aquesta distinció”.

Des de Califòrnia, l’executiva lidera un equip de 200 treballadors . En aquest sentit, ha posat de manifest el paper fonamental de la llengua en la globalització reeixida dels negocis i els productes, i ha enaltit el paper tant dels enginyers com dels comunicadors en l’entorn tecnològic. NetApp opera en més de 140 països, una àmplia presència fonamentada per la personalització dels productes i oferta en la llengua pròpia.

Anna Navarro és el nom que encapçala la llista de les 10 dones que Analytics Insight ha escollit enguany com les més influents en el sector tecnològic.

Etiquetes