Meritxell Bautista, membre de la junta directiva de la Societat Catalana de Tecnologia

La cofundadora de Fibracat i presidenta de Fibracat TV donarà visibilitat al talent femení en les TIC

Categories:

Redacció

| Cedida

La cofundadora de Fibracat, Meritxell, Bautista, formarà part de la junta directiva de la Societat Catalana de Tecnologia com a vocal, a proposta de la presidenta, Núria Salán. La també presidenta de Fibracat TV aportarà el seu lideratge vinculat al talent femení i a la tecnologia per donar difusió i visibilitat a l’entitat a tot el territori de parla catalana.

Bautista ha mostrat la seva satisfacció per aquest nou nomenament i ha manifestat que “és una oportunitat més per donar visibilitat a les dones que treballem en aquest sector i posar en valor la nostra feina per crear referents”. La Societat Catalana de Tecnologia considera la tecnologia com a factor de cultura i promou la recerca i la divulgació dels avenços tecnològics i, especialment, els que afecten a l’àmbit de la societat catalana.

Una trajectòria guardonada

Bautista ha estat reconeguda enguany amb el Premi DonaTIC 2020 de la Generalitat de Catalunya i ha guanyat el premi internacional de la Fundació IWEC 2020 per la seva trajectòria com a dona empresària.

El passat 1 de juny va néixer Fibracat TV, el nou canal de TDT en català, del què Meritxell Bautista és presidenta, i que vol posar en valor l’empoderament femení i la revolució tecnològica amb formats i continguts inèdits a Catalunya i a la resta d’Espanya.

Bautista també és ambaixadora de la Fundació SheLeader, de promoció del Lideratge de les dones, on ha estat nominada a les Dones top espanyoles emprenedores 2019. A més a més, forma part de CovidWarriors, l’associació sense ànim de lucre formada per professionals i alts directius i mecenes de tots els àmbits units per la lluita contra la covid-19.

Etiquetes