Montmeló tornarà a acollir un any més l’e-Mobility Experience

La fira dedicada a la mobilitat sostenible celebra la segona edició el 7 i 8 d’octubre amb l’objectiu de convertir-se en la més important del sud d’Europa

Categories:

Redacció

Els assistents a la fira podran provar els vehicles elèctrics de marques com Lexus, Toyota, Nissan, Tesla, Cupra i Polestar
Els assistents a la fira podran provar els vehicles elèctrics de marques com Lexus, Toyota, Nissan, Tesla, Cupra i Polestar | Albert Segura (ACN)

El Circuit de Barcelona-Catalunya de Montmeló (Vallès Oriental) acollirà el 7 i 8 d’octubre la segona edició de l’e-Mobility Experience, la fira dedicada als vehicles elèctrics i a la mobilitat sostenible. Després d’una primera edició que va reunir més de 15.000 visitants i 30 expositors, el conseller d’Empresa i Treball de la Generalitat i president del circuit, Roger Torrent, ha deixat clar l’objectiu que es marca l’organització: “L’e-Mobility serà la fira de referència del Sud d’Europa”.

Un dels aspectes claus de l’e-Mobility Experience és la seva concepció com a esdeveniment experiencial, basat en la interacció directa amb els vehicles elèctrics. Així, els assistents podran provar en el mateix Circuit de Barcelona-Catalunya els cotxes de Lexus, Toyota, Nissan, Tesla, Cupra i Polestar; les motos de Silence, Ray, Yamaha, Felo Moto i Maquina moto, i les bicicletes d’Ecobike i Yamaha. La fira també comptarà amb simuladors electrònics de motocicletes i automòbils, que es podran provar el dissabte i el diumenge, respectivament. A més, també disposarà d'una zona dedicada als karts elèctrics i un programa de taules rodones.

Una de les principals novetats de la segona edició de l’esdeveniment és al seu acostament al públic infantil. L’e-Mobility permetrà als infants fer proves amb motos per a nens de marques com Torrot, Husqvarna, KTM i Yotsuba Moto, i també organitzarà una col·laboració amb el canal SX3. A través d’aquest acord, els súpers tindran entrades gratuïtes per la fira, podran assistir a la gravació d’un pòdcast dels BETA en directe, amb una actuació musical, i provar diversos circuits i simuladors adaptats a la seva edat. “Hi serem perquè ens ho creiem. L’e-Mobility Experience i el SX3 tenim valors compartits de foment de la mobilitat elèctrica i sostenible. És un dels nostres valors fundacionals i no hi podíem faltar”, ha destacat la cap de Continguts d’Infantils de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, Laia Servera.