El MWC Las Vegas comptarà amb la presència de 8 ‘start-ups’ catalanes

La MWCapital acompanyarà 17 companyies tecnològiques amb seu a l’Estat espanyol per ajudar-les a accedir al mercat nord-americà

Categories:

Redacció

Feeder i Iquall assistiran al MWC Las Vegas després de visitar durant el mes de juny el MWC de Xangai
Feeder i Iquall assistiran al MWC Las Vegas després de visitar durant el mes de juny el MWC de Xangai | MWCapital

La fundació Mobile World Capital Barcelona (MWCapital) acompanyarà un total de 17 start-ups especialitzades en tecnologia i innovació al Mobile World Congress Las Vegas (MWC Las Vegas), la versió nord-americana de l’esdeveniment dedicat al món de la telefonia mòbil. Un total de vuit empreses seleccionades, gairebé la meitat, provenen de Catalunya, i tindran l’oportunitat d’acostar-se a possibles clients i partners en una missió que aspira a millorar l’accés al mercat estatunidenc.

Les empreses catalanes que assistiran a la fira entre el 26 i el 28 de setembre són Accent Systems, Bloock, Feeder, Futura Space, Iquall, Nimble Diagnostics, Nexiona i Wavecontrol. Tant Feeder com Iquall ja van assistir al MWC de Xangai, que es va celebrar el passat mes de juny. De la resta de l’Estat, Madrid és l’única comunitat que aporta més d’una companyia a la fira, amb un total de quatre: Extendra, Pika Tech, Uttopion i Viewtinent. La resta de start-ups que conformen la delegació són EcaptureDtech (Extremadura), Imascono (Aragó), Irisbond (País Basc), Locatium (Andalusia) i Onirix (Astúries).

Segons explica la MWCapital en un comunicat, l’objectiu d’aquesta missió és aconseguir que empreses de base digital —totes elles treballen en àmbits com la blockchain, la realitat virtual i augmentada o el 3D— accedeixin al mercat nord-americà i puguin explorar “noves oportunitats de negoci”. Les 17 empreses compartiran un espai expositiu a la zona d’innovació del congrés i podran assistir a conferències i reunions one-to-one. La iniciativa s’ha dut a terme amb la col·laboració del ministeri d’Assumptes Econòmics i Transformació Digital (Red.es), de la Generalitat (ACCIÓ) i de l‘Ajuntament de Barcelona (Barcelona Activa).

Etiquetes