X prepara la nova funció de videotrucades

La plataforma, abans coneguda com a Twitter, encara estudia si l’eina serà d’ús exclusiu per subscriptors o oberta a tots els usuaris

Categories:

Redacció

La plataforma assegura que no s’haurà de donar el número personal per fer trucades
La plataforma assegura que no s’haurà de donar el número personal per fer trucades | Andrea Piacquadio (Pexels)

X, la xarxa social que recentment ha deixat de dir-se Twitter, té l’objectiu d’ampliar les funcionalitats que comptava fins ara per convertir-se en una superaplicació i tornar a despertar l’interès dels anunciants. Un dels primers passos que ha anunciat la companyia d’Elon Musk és el d’incloure videotrucades i trucades telefòniques des de la mateixa plataforma i fer-ho sense la necessitat de donar el número personal.

Aquesta nova aposta comunicativa encara està en desenvolupament i s’espera que en els pròxims mesos es llanci de forma definitiva als usuaris. El gran dubte, fins al moment, és si serà oberta a totes les persones que disposin d’un compte registrat o només estarà disponible per aquells subscriptors que paguen un preu pel pla X Blue, que dona accés a funcions més avançades.

WhttsApp permet programar trucades grupals

X no ha sigut l’única plataforma que recentment ha presentat una funcionalitat centrada en les videotrucades. WhatsApp, l’aplicació de referència de missatgeria instantània, ja permet aquest tipus de comunicació i ara ha anunciat que està testant en alguns dispositius la possibilitat de programar trobades, en forma d’àudio o vídeo, als grups.

Alguns usuaris, segons la versió de la qual disposin, ja tenen a disposició la nova funció, que s’integrarà als diferents grups a través de la icona del telèfon. Un cop premuda, es podrà escollir si trucar directament o programar-la. Com ja succeeix en altres aplicacions similars, es permetrà agregar un títol i especificar un dia i una hora. El recordatori quedarà fixat al xat grupal i un quart d’hora abans que s’iniciï la trucada s’enviarà un recordatori.

Etiquetes