Getronics gestiona des de Barcelona les operacions de ciberseguretat de la multinacional

L’empresa neerlandesa inaugura unes instal·lacions al 22@ que comptaran amb un equip de 30 professionals dedicats a monitorar 24/7 els atacs informàtics

Categories:

Redacció

Getronics va obrir un primer SOC el 2017 i ara canvia d'oficines per millorar el servei
Getronics va obrir un primer SOC el 2017 i ara canvia d'oficines per millorar el servei | Cedida

La multinacional neerlandesa Getronics ha inaugurat aquest dijous el nou centre d’operacions de seguretat (SOC) de Barcelona, unes instal·lacions que gestionaran les actuacions en matèria de ciberseguretat que la companyia duu a terme a tot el món. L’espai comptarà amb un equip de 30 professionals tecnològics que s’encarregaran de monitorar, avaluar i reaccionar qualsevol mena d’atac que rebin els clients de la companyia durant les 24 hores del dia.

La companyia, present a Barcelona des del 2017, ha decidit traslladar les oficines al 22@ de la capital catalana, un espai que s’ha dissenyat per adaptar-se a les noves dinàmiques que demanen els models de treball híbrid, com són les zones col·laboratives i de reunió. Getronics preveu que l’equip de 30 persones s’incrementi durant els pròxims anys, ja que la ciberseguretat és un dels àmbits que més està creixent entre els clients de la companyia neerlandesa.

A més a més del SOC de Barcelona, Getronics també té presència a l’Estat espanyol amb unes oficines a Madrid. Fundada fa més de 135 anys, l’empresa ofereix tota mena de serveis tecnològics i té una plantilla que supera els 4.000 treballadors, repartits per 19 països d’Europa, Amèrica Llatina, Àsia Occidental i Àfrica.