El Singularity Tech Day centrarà la quarta edició a la intel·ligència artificial generativa

L’esdeveniment reunirà a Barcelona companyies dedicades al desenvolupament d’aquestes noves tecnologies, com Google i Microsoft

Categories:

Redacció

L'esdeveniment comptarà amb la participació d'empreses com Telefónica, Vodafone, Nestlé o Intel
L'esdeveniment comptarà amb la participació d'empreses com Telefónica, Vodafone, Nestlé o Intel | Singularity Tech Day

La multinacional amb seu a Catalunya Plain Concepts ha confirmat la quarta edició del Singularity Tech Day, un esdeveniment dedicat a l’aplicació de tecnologies transgressores en el món del negoci. La jornada d’enguany se celebrarà el 24 de maig a l’Auditori IMO Miranza Group de Barcelona i se centrarà en la intel·ligència artificial generativa, temàtica escollida davant l’esclat de popularitat de solucions com ChatGPT o Google Bard.

El plat principal de l’esdeveniment serà una taula rodona en la qual participaran membres de Google Cloud i Microsoft, companyia que enguany ha invertit fort en OpenAI, per parlar sobre les possibilitats de futur de la IA generativa. Així mateix, el Singularity Tech Day comptarà amb la participació d’empreses com Vodafone, Prosegur, Nestlé, Deusto, Intel, Gestamp, INDESIA, Almirall o Healthy Minds Analytics, que explicaran com utilitzen tecnologies com l’Edge AI, la smart factory o l’aprenentatge automàtic.

La jornada també ha convidat el CEO de Founderz Pau Garcia-Milà, qui donarà una classe magistral sobre creació d’empreses des de zero basades en l’ús de la intel·ligència artificial. L’emprenedor català compartirà l’espai de conferències amb el director de qualitat i experiència de consumidor de Telefónica, Pedro Serrahima, i el director general d’intel·ligència artificial i innovació de Microsoft, David Carmona.