La indústria internacional dels videojocs torna a escollir Barcelona

La multinacional CI Games obre un nou estudi Hexwork a la capital catalana amb 25 treballadors

Categories:

ACN

CI Games desenvoluparà l'estratègia d'Operacions des de Barcelona
CI Games desenvoluparà l'estratègia d'Operacions des de Barcelona | CI Games

La creadora de videojocs independents CI Games ha instal·lat a Barcelona un nou estudi Hexwork, centrat en el desenvolupament de jocs de rol d'acció i fantasia. La companyia dirigirà des de la capital catalana les operacions del negoci amb un equip de 25 professionals amb experiència, tot i que es planteja doblar la seva plantilla al llarg dels propers 12 mesos.

La companyia, que també compta amb oficines a Bucares, Alemanya i el Regne Unit, treballa actualment en el seu títol de debut Lords of the Fallen 2.

La decisió de CI Games segueix la mateixa lògica que la de Smilegate, que el passat mes de juliol va anunciar la localització de la seva filial europea a la ciutat catalana

El ‘gaming’ es “consolida”

En un comunicat, l'empresa explica que se centrarà en rols de joc elaborats com productes d'artesania d'alta qualitat (AAA). El CEO de CI Games, Marek Tyminski, ha destacat que Barcelona compta amb un ecosistema digital, tecnològic i de gaming "cada vegada més consolida" i s'ha mostrat "molt satisfet de poder-ne formar part". "Som aquí per quedar-nos", assegura.

L'arribada de Hexworks és part de l’enfocament de CI Games en el desenvolupament de IPs pròpies, que està aportant resultats molt positius a l'empresa a nivell global, segons explica l'empresa. La nova iniciativa està impulsada en part pels 5,7 milions d'euros que l’empresa ha recaptat de nous inversors l'última setmana.

 

Etiquetes