Smilegate obre un estudi de videojocs a Barcelona

La companyia coreana estableix la seva filial a Europa a la capital catalana per desenvolupar videojocs AAA

Categories:

Redacció

Smilegate obre una seu AAA a Barcelona per créixer a Europa
Smilegate obre una seu AAA a Barcelona per créixer a Europa | Smilegate

Barcelona acull una companyia més del sector dels videojocs: Smilegate. L’empresa coreana ha obert un estudi per enfortir la seva presència al mercat europeu en el desenvolupament i distribució de productes AAA, inversió d’alt cost. Fins al moment, l’oficina compta amb un equip de 20 persones, però preveu ampliar-lo a curt termini amb experts en diferents àrees de creació i comercialització de productes.

La companyia centrarà esforços en el el desenvolupament de videojocs per a una multiplicitat de plataformes i no només en PC i smartphones, com havia fet fins al moment. El seu pròxim llançament ja fa una aposta per la Xbox One amb CrossFireX com a carta de presentació fora del mercat asiàtic.

La capacitat de Barcelona per atraure talent d’arreu d’Europa, així com el potencial creatiu i el suport a les indústries tecnològiques són els elements que el CEO de Smilegate, Yongil Kim, ha destacat de la capital catalana.

Smilegate ha afiançat el seu posiconament com a líder dels videojocs a l’Àsia gràcies a CrossFire, nascut el 2007 i títol de referència en el sector dels jocs de trets multiugador.