LGT Private Banking obrirà un ‘hub’ digital a Barcelona

Les instal·lacions estaran plenament funcionals el 2025 i preveuen contractar una plantilla de 40 treballadors

Categories:

Redacció

L'entitat financera és propietat de la família reial de Liechtenstein i s'ha aliat amb GFT per l'obertura del nou centre de Barcelona
L'entitat financera és propietat de la família reial de Liechtenstein i s'ha aliat amb GFT per l'obertura del nou centre de Barcelona | LGT Private Banking

LGT Private Banking, la banca privada propietat de la família reial de Liechtenstein, ha anunciat l’obertura d’un nou hub digital a Barcelona. L’entitat calcula que les instal·lacions estaran plenament funcionals d’aquí a dos anys, moment en què es comptarà amb una plantilla de 40 professionals.

El nou espai, denominat LGT Incubator and Accelerator Centre, s’ha posat en marxa amb la col·laboració de GFT, empresa alemanya especialitzada en serveis de transformació digital amb seus a Sant Cugat del Vallès i Lleida. Des d’allà, LGT crearà productes financers que implementin noves tecnologies i mètodes innovadors. “La vibrant escena tecnològica de Barcelona, l’ampli rang de professionals, l’estat de l’art de les universitats i les excel·lents connexions amb totes les ciutats europees clau l’han convertit en la ciutat escollida”, explica la banca liechtensteinesa.

El hub digital forma part de la nova estratègia digital de LGT, que preveu invertir 200 milions de dòlars durant els pròxims cinc anys. Entre les actuacions previstes destaca la implementació de serveis d’assessorament híbrids i un accés plenament digital als serveis de banca en línia que ofereix l’entitat. “Volem que el hub sigui un lloc on els experts treballin específicament en una digitalització avançada de la banca i que proveeixin experiències de primera classe als nostres clients”, ha expressat el CEO de LGT, Olivier de Perregaux.

Etiquetes