‘L’Estiu és teu!': les colònies per fomentar l’ús del català a TikTok

L’Agència Catalana de Joventut ofereix un total de 4.423 places adreçades a infants i adolecents de 5 a 16 anys per a aquest proper estiu

Redacció

L'estada ensenyarà als menors com generar continguts interessants a la xarxa i els presentarà els principals perills
L'estada ensenyarà als menors com generar continguts interessants a la xarxa i els presentarà els principals perills | govern.cat

L'Agència Catalana de Joventut ha obert les inscripcions de la 29a edició de les colònies L'Estiu és teu!, un programa amb 15 tipus d'estades dedicades a temàtiques com la ciència, l'esport o la dansa. La gran novetat de l'edició d'enguany és la creació d'un programa dedicat a fomentar les bones pràctiques i l'ús del català a TikTok, que tindran lloc a l’alberg de L’Espluga de Francolí al juliol.

Les estades dedicades a la xarxa social estan dirigides a nois i noies de 14 a 16 anys i tenen com a objectiu ensenyar als 50 participants com generar continguts únics i personals en àmbits com els de la música, l’humor, la cuina o l’estil de vida. A més, els monitors de les colònies també ensenyaran als participants els mecanismes de denúncia en les qüestions polèmiques als trends de TikTok, com ara les actituds discriminatòries, la desinformació, les estafes o les fake news.

Per l’edició d’enguany, l’Agència Catalana de Joventut ha obert un total de 4.423 places, la inscripció de les quals romandrà oberta fins que s’omplin totes. Les colònies es duran a terme en 14 albergs repartits per tota la geografia catalana i es comptarà amb més de 600 monitors per atendre els infants.