BNEW, l’aposta del Consorci de la Zona Franca per reactivar una economia més digital

L’esdeveniment es focalitzarà en professionals dels sectors logístic, immobiliari, indústria digital, comerç electrònic i zones econòmiques

Categories:

Redacció

Pere Navarro i Blanca Sorigué presenten la BNEW - Barcelona New Economy Week
Pere Navarro i Blanca Sorigué presenten la BNEW - Barcelona New Economy Week | Consorci de la Zona Franca

El Consorci de la Zona Franca de Barcelona ha presentat el BNEW – Barcelona New Economy Week, un esdeveniment centrat el nou paradigma econòmic que ofereixen les tecnologies per reactivar l’economia. El seu format serà híbrid entre activitats físiques i digitals i englobarà sessions relaciones amb els sectors logístic, immobiliari, indústria digital, comerç electrònic i zones econòmiques.

La BNEW, que se celebrarà del 6 al 9 d’octubre, es destina a un públic professionals i a empreses B2B. El seu objectiu és aglutinar alguns dels àmbits que han de conformar la nova economia i oferir un espai a les empreses que participen a les fires Consorci SIL, eDelivery Barcelona i SIL Américas, posposades fins al 2021.

"Barelona serà la capital mundial de la nova economia amb un gran esdeveniment que ajudarà a reactivar l'economia del territori i al seu teixit empresarial"

Segons la directora general de Consorci de la Zona Franca de Barcelona, Blanca Sorigué, la BNEW serà “un punt de trobada on els negocis i el progrés empresarial es fusionin amb la riquesa cultural, arquitectònica i artística d'una ciutat avantguardista com és Barcelona”. Una ciutat que, tal com a afirmat el delegat especial de l'Estat al Consorci de la Zona Franca de Barcelona, ​​Pere Navarro, serà la “capital mundial de la nova economia amb un gran esdeveniment que ajudarà a reactivar l'economia del territori i al seu teixit empresarial”.

Ponents estrella

L’emprenedora Cecilia Tham, l’expert en formació i comunicació comercial Luca Lazzarini, l’especialista en transformació digital i economia 2.0, Marc Vidal, l’experta en intel·ligència artificial, IoT i Big Data, Alicia Asín, o l’especialista en sostenibilitat i empresa, Sandra Pina, són alguns dels ponents de les Inspiration Talks, debats i entrevistes que es presentaran a l’esdeveniment. Alguns dels temes a tractar seran la relació comercial post covid-19, la digitalització, el 5G, les noves tecnologies, els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), la igualtat d'oportunitats professionals per homes i dones, els reptes de la ciberseguretat, la indústria 4.0, les conseqüències del Brexit, l'emprenedoria, etc.

Fomentar el ‘networking’ i el talent

El BNEW potenciarà el networking a través de reunions per trobar clients potencials i col·laboradors. Aquestes podran ser presencialment o bé mitjançant una plataforma digital que posarà en contacte professionals en funció de les necessitats i interessos especificats en el moment de registrar-se.

Així mateix, la trobada situarà la promoció del talent com element clau amb presentacions audiovisuals que presentin les innovacions, tendències, serveis i productes més disruptius de cada sector.