Meta copia Twitter i llançarà una subscripció de pagament per a Facebook i Instagram

Meta Verified costarà entre 12 i 15 dòlars i augmentarà la visibilitat i la protecció dels usuaris amb una insígnia de verificat

Categories:

Redacció

La nova funcionalitat començarà a testejar-se a Austràlia i Nova Zelanda
La nova funcionalitat començarà a testejar-se a Austràlia i Nova Zelanda | Brett Jordan (Unsplash)

Meta ha anunciat que està testejant una nova subscripció de pagament anomenada Meta Verified, que s’aplicarà tant a Facebook com a Instagram i incorporarà diverses característiques de Twitter Blue, com són una insígnia per mostrar que els comptes estan verificats i més opcions de ciberseguretat. La quota tindrà un cost mensual d’11,99 dòlars (11,26 euros al canvi actual) al web i de 14,99 dòlars (14,08 euros) a iOS i Android.

La principal funcionalitat d’aquesta subscripció és la insígnia de verificat, que permetrà autentificar els comptes amb els documents d’identificació oficials de cada govern. Els membres que disposin d’aquest distintiu tindran més visibilitat dins d’ambdues xarxes socials i podran arribar a més persones de manera més accessible. Meta Verified també donarà accés a suport personalitzat i humà quan es requereixi i un augment en la protecció davant de possibles casos de suplantació d’identitat.

A més a més de l’augment en visibilitat i seguretat dels comptes, la subscripció vindrà acompanyada d’una sèrie de stickers exclusius per al seu ús a Facebook i Instagram. Meta Verified es començarà a testejar aquesta setmana a Austràlia i Nova Zelanda per veure què funciona millor i què no. L’expectativa de l’empresa és estendre aquesta subscripció a la resta del món en el futur pròxim, tot i que no han especificat cap data concreta.