Mytheresa instal·la un ‘hub’ tecnològic a Barcelona

La multinacional contractarà 70 nous treballadors per desenvolupar tasques de contractació de professionals TIC, innovació, màrqueting i disseny

Categories:

RedaccióAgències

L'alemanya Mytheresa amplia la seva presència a Barcelona amb la creació d'un 'hub' tecnològic a la capital
L'alemanya Mytheresa amplia la seva presència a Barcelona amb la creació d'un 'hub' tecnològic a la capital | Mytheresa

La botiga online de luxe Mytheresa obrirà una nova seu a Barcelona per convertir-la en un hub tecnològic. La companyia preveu ampliar la plantilla amb 70 nous treballadors en aquest nou espai a la Rambla de Catalunya, que se sumaran a la trentena d’empleats que ja formen part de l’equip a les oficines del districte del 22@, obertes el 2018. La multinacional alemanya desenvoluparà l’estratègia d’innovació i els serveis de contractació de professionals de les TIC, el màrqueting i el disseny des del nou espai.

"L'accés directe a l'escena tecnològica de Barcelona, que es troba en creixement, té molt valor per a l'expansió continuada, exitosa i global de MyTheresa", ha assegurat el president de l'empresa, Michael Kliger.

L’empresa, fundada el 2006, supera els 700 treballadors i treballa amb més de L’empresa treballa amb més de 250 marques internacionals de moda de luxe i distribueix a més de 140 països. El seu negoci li ha reportat unes vendes netes de 377 milions d’euros en l’últim exercici.