Netflix crea un web per veure gratuïtament sèries i pel·lícules

La plataforma ofereix sense cost títols de producció pròpia per atraure clients potencials

Categories:

Redacció

Netflix gratuït preveu captar usuaris potencials amb una proposta de sèries i pel·lícules sense cap cost
Netflix gratuït preveu captar usuaris potencials amb una proposta de sèries i pel·lícules sense cap cost | Andrés Rodríguez / Pixabay

Netflix ofereix de manera gratuïta algunes de les sèries, documentals i pel·lícules del seu catàleg. Es tracta d’una nova pàgina web promocional que preveu captar nous usuaris, que encara no estiguin registrats, perquè provin l’oferta audiovisual de la plataforma i puguin decidir sense cap mena de compromís si volen fer-se’n subscriptors.

Fins al moment, s’ofereixen una desena d’opcions per ser visualitzada directament des del navegador. La companyia preveu actualitzar de manera periòdica el catàleg gratuït perquè, apunta, es puguin “descobrir” els títols de producció pròpia. Actualment es troba disponible Stranger Things, tot i que només el primer episodi, com passa amb totes les sèries que la companyia ha decidit incloure en aquest nou web anomenat Netflix gratuït. En el cas de voler continuar amb els següents capítols, caldrà registrar-se com a usuari de pagament.

Altres dels títols disponibles són Criminales en el mar, Élite, Bebé Jefazo – Vuelta al curro, A ciegas, Así nos ven, Love is blind o Grave & Frankie.