L’IndieDevDay llança un àlbum de cromos dels videojocs de l’esdeveniment

La col·lecció només es podrà completar amb els sobres que s’entregaran de franc als assistents que provin els jocs exposats a la fira

Categories:

Redacció

L'àlbum comptarà amb un total de 75 cromos
L'àlbum comptarà amb un total de 75 cromos | IndieDevDay

L’IndieDevDay, l’esdeveniment de videojocs independents celebrat a Catalunya des de 2018, ha anunciat la creació d’un àlbum de cromos dedicat als títols que formaran part de la seva cinquena edició, que tindrà lloc a les Cotxeres de Sants de Barcelona els pròxims 29 i 30 d’octubre. La col·lecció estarà conformada per 75 cromos centrats en les obres que es mostraran durant la fira, a més a més de sis pàgines dedicades a grans èxits de la indústria espanyola del videojoc.

L’àlbum, que tindrà 28 pàgines en format A5, ja es pot reservar en línia i inclou un sobre amb 10 cromos per començar. La resta es podran aconseguir durant el dia de l’esdeveniment: cada vegada que els visitants juguin algun dels jocs exposats rebran un sobre, de manera que com més títols provin, més a prop estaran de completar la col·lecció. “Sempre ens ha agradat emportar-nos records de les experiències que vivim en altres fires i esdeveniments, i volíem que les nostres assistents ho visquessin així també, però en gran”, explica a MetaData el director de l’IndieDevDay, Daniel Santigosa, qui confessa que feia més de dos anys que tenia la idea al cap, però que no ha estat fins aquesta edició que han pogut materialitzar el projecte. “Ha estat tot un desafiament crear un cromo per a cadascun dels estands, que ho han rebut amb una acollida fenomenal”, afegeix.

L’IndieDevDay s’ha convertit en un dels principals esdeveniment de referència de la indústria espanyola del videojoc, que en l’anterior edició va rebre més de 3.600 visitants i va estar guardonada amb el Premi DeVuego a millor esdeveniment absolut de 2021 a Espanya. Enguany la fira compta amb el patrocini de la distribuïdora internacional Devolver Digital i exposarà un total de 51 videojocs, dels quals 29 s’han creat a Catalunya.

Etiquetes