Atos fa eficient la migració de l’administració pública al núvol

La companyia combina la seva tecnologia amb les d’Amazon, Google i Microsoft per accelerar el procés

Categories:

Redacció

La migració al núvol s'ha accelerat a causa de la covid-19
La migració al núvol s'ha accelerat a causa de la covid-19 | CC0

Atos llança una solució per optimitzar el trasllat de la feina de l’administració pública al núvol. La tecnologia, anomenada Atos Digital Cloud Services, s’ha creat en col·laboració amb Amazon Web Services, Google Cloud Platform i Microsoft Azure per combinar la flexibilitat i rendibilitat del núvol públic amb un catàleg de serveis centrats en la modernització d'aplicacions i l'anàlisi de dades.

La companyia explica en un comunicat que les organitzacions han previst un increment de la inversió del 23,3% de mitjana entre 2019 i 2023 per a la migració d’informació, però que aquesta acceleració s’ha trobat amb la dificultat de migrar aplicacions i tasques no dissenyades per executar-se al núvol. La solució d’Atos permet trencar aquestes barreres, alhora que aplica el coneixement de la companyia com a empresa líder en ciberseguretat.

Atos Digital Cloud Services resol aquests desafiaments gràcies a un disseny que fa front a migracions complexes i permet a les empreses aprofitar tot el poder de hiperescala del núvol per a tota mena de càrregues de treball i dades gràcies a les seves capacitats i serveis únics d'extrem a extrem de pila completa.

Experiència provada en el núvol

Atos aporta la seva experiència en el desenvolupament d'infraestructura i serveis en el núvol, reforçat per la recent adquisició de Maven Wave, la consultora de negocis i tecnologia amb seu als Estats Units especialitzada a oferir solucions de transformació digital per a grans empreses.

L’empresa compta amb 5.500 experts en el núvol, 30.000 especialistes en aplicacions i més de 3.200 certificacions tècniques en el núvol en AWS, Google Cloud i Microsoft Azure. Atos també es posiciona com a Líder en el Quadrant Màgic de Gartner per a l'externalització de centres de dades i els serveis gestionats d'infraestructura híbrida per a Europa (novè any consecutiu) i Amèrica del Nord (quart any consecutiu).