WhatsApp treballa per incorporar l’edició de missatges

La nova funcionalitat, ja disponible en serveis com Telegram, s’està testejant en la versió beta de l’aplicació

Categories:

Redacció

WhatsApp incorporarà l'edició de missatges ja enviats
WhatsApp incorporarà l'edició de missatges ja enviats | CC0

WhatsApp, l’aplicació de missatgeria i xarxa social més utilitzada a l’Estat espanyol, continua incorporant noves funcionalitats per millorar l’experiència. Després de permetre als usuaris reaccionar als textos amb emoticones (com ja es podia fer en serveis com Facebook, Twitter o Telegram) i treballar en la possibilitat d’abandonar grups sense notificar-ho als seus integrants, ara Meta està experimentant amb l’opció d’editar missatges ja enviats, segons ha avançat el portal especialitzat Wabetainfo.

No és la primera vegada que WhatsApp estudia incorporar l’edició de missatges, ja que el 2017 ja va fer algunes proves, però en aquell moment es va descartar la possibilitat. Tanmateix, les proves aportades per Wabetainfo, en forma d’una captura de pantalla de la versió beta de WhatsApp per Android (on es proven les noves funcionalitats abans de llançar-les al mercat) ens demostren que l’empresa ha recuperat la intenció d’oferir una opció que ja permeten altres sistemes de missatgeria.

Imatge: Wabetainfo

Ara per ara, es desconeix quines característiques tindrà l’edició de missatges tramesos, com el temps límit per fer-ho o les proves que deixarà l’aplicació després de canviar el contingut dels textos (ara mateix, quan esborrem un missatge, WhatsApp ho notifica a la persona receptora). Tampoc hi ha cap informació relacionada amb la data de llançament de l’edició de textos en l’aplicació comercial. Malgrat que la captura s’ha pres en la versió d’Android de WhatsApp beta, des del portal especialitzat apunten que la companyia treballa per incorporar la nova funcionalitat al mateix temps per a les versions d’iOS i ordinadors.