Cinc apps per aprofitar de Setmana Santa

Planificar bé el viatge, tenir opcions de joc per matar el temps o tenir a mà les receptes de plats tradicionals són algunes de les activitats més habituals

Categories:

Redacció

Els ous de Pasqua també es poden trobar al mòbil
Els ous de Pasqua també es poden trobar al mòbil | Boba Jaglicic / Unsplash

Els més afortunats han aprofitat aquesta Setmana Santa tardana per agafar-se els 10 dies de vacances, mentre que altres s’han hagut de conformar amb els quatre dies reglamentaris. Sigui més o sigui menys curta la desconnexió, deixar de pensar en els mals de cap de cada dia és un regal que tothom rep sempre de bon grat. Tot i això, si algú vol aprofitar aquests festius per fer una escapada, tenir a prop el mòbil i planificar-ho tot amb aquestes apps pot ser la clau per treure el màxim suc possible a aquestes minivacances.

Jugar amb ous de Pasqua digitals

Les dates fan que veiem conills, pollets i ous de Pasqua per tot arreu, així que el mòbil tampoc se’n podia estar de la tradició. El joc Easter Sweeper és una bona manera de ser fidel al que marquen aquestes festes, tant per a grans com per a petits, ja que proposa recollir ous d’or, omplir la cistella amb xocolates o treure un conill d’un barret màgic.

A més de ser una opció entretinguda, l’app també permet treballar la lògica i ajudar els menuts a mantenir-se actius mentalment durant les vacances.

Marató de pel·lícules

Seure al sofà i gaudir d’una bona pel·lícula és un pla perfecte per al cap de setmana, però també per a la Setmana Santa. Especialment quan les graelles dels canals de televisió van farcits de propostes religioses i es busca evitar-les. En aquest cas, la plataforma catalana Filmin pot ser el millor amic per a aquests dies.

Posar contenta la panxa

Bacallà, bunyols i mona. Qui no espera veure això a taula aquests dies? Sovint les àvies són qui s’encarreguen de recitar les receptes, però sempre hi ha qui s’anima a entrar a la cuina i emportar-se la medalla d’haver-ho elaborat ell mateix. Google sempre és el canal principal a l’hora de buscar les instruccions, però Cookpad s’ha convertit en una de les millors apps per aprendre a elaborar receptes de tota la vida. Una manera més moderna i digital de mantenir la tradició i engrescar, alhora, els joves i infants.

Planificar una escapada

Curta o llarga, no importa, la qüestió és planificar bé l’escapada per no deixar cap indret sense recórrer. TripAdvisor permet consultar les opinions d’altres persones sobre hotels, restaurants, monuments i tota mena de llocs d’interès. Un complement ideal per a les clàssiques guies de viatge i, de passada, per deixar ben guardat a l’app aquells espais que t’han cridat l’atenció i vols visitar tard o d’hora.

Guanyar minuts de viatge

Google Maps és la plataforma més coneguda per consultar les millors rutes, però Waze és la segona opció dels usuaris. Aquesta app informa de l’afluència de vehicles a les carreteres en temps real a partir de la informació que reporten els usuaris. Així, si hi ha un accident o una retenció, un conductor pot enviar la incidència a l’eina i aquesta s’encarrega de compartir-ho amb totes les persones que utilitzen la solució.

També permet buscar rutes alternatives i benzineres properes, a més del preu de la gasolina i el dièsel per triar el lloc més convenient per a la butxaca. Amb aquesta eina, si marxes de viatge, perdràs el mínim temps possible i, per tant, seran minuts per guanyar de desconnexió.

Etiquetes