Llum LED i ultraviolada catalana contra el coronavirus

Montronic Vic crea una solució capaç de desinfectar qualsevol espai de bacteris i gèrmens com el causant de la covid-19

Categories:

AMIC

Montronic ha creat una llum LED i UV capaç de desinfectar espais del coronavirus
Montronic ha creat una llum LED i UV capaç de desinfectar espais del coronavirus | RDV

L’empresa catalana Montronic Vic ha dissenyat una llum LED ultraviolada capaç de desinfectar qualsevol espai, fins i tot entorns complexes com hospitals i escoles. A més a més, la tecnologia permet recircular l’aire de l’habitació a través d’un sistema de ventilació integrat que el filtra i el neteja per crear un espai lliure del coronavirus.

La solució, anomenada UV-Krone, pot adaptar-se a les necessitats de cada zona i uuari. D’aquesta manera, el client pot configurar la intensitat de la llum a les característiques del seu negoci, com pot ser una botiga de roba o un restaurant. En un sol dispositiu, l’eina integra la desinfecció, el canvi de tonalitat de llum freda a càlida i el filtratge de l’aire, les demandes principals del mercat.

La companyia compta amb la “maquinària més innovadora del mercat” a les instal·lacions a Vic, segons informen, i estan considerats un dels millors muntadors de LEDs d’Europa amb una cartera de clients d’àmbit internacional.

Seguretat i eficiència

Els rajos ultraviolats són efectius per destruir el material genètic de microorganismes com virus i bacteris. El desenvolupament d’aquesta solució per part de Montronic Vic aporta “un valor afegit i és un servei més crear confiança i seguretat al consumidor”, apunta gerent de l’empresa, Pere Lloansí, “els negocis probablement estaran subjectes a noves normatives al respecte i obligats a complir uns mínims pel que fa a desinfecció i esterilització”.

Tal com apunta Lloansí, UV-Krone ofereix una desinfecció 100% eficaç i segura perquè la llum no s’activa si es detecta algun moviment en l’espai, només funciona en zones totalment buides de persones.

Etiquetes