Asobu obrirà a Barcelona el centre d’eSports més gran d’Europa

Les instal·lacions ocupen més de 2.000 metres quadrats i s’ubiquen al centre comercial SOM Multiespai, al districte de Nou Barris

Categories:

Redacció

El centre d'Asobu eSports comptarà amb quatre estadis per a tornejos, un dels quals admetrà fins a 120 persones de públic
El centre d'Asobu eSports comptarà amb quatre estadis per a tornejos, un dels quals admetrà fins a 120 persones de públic | @asobuesports (Instagram)

La start-up catalana Asobu eSports inaugurarà el pròxim 25 de febrer el seu nou centre gaming, un espai de més de 2.000 metres quadrats ubicat a la segona planta del centre comercial SOM Multiespai (l’antic HERON City), al districte de Nou Barris de Barcelona, que es convertirà en la instal·lació dedicada als eSports més gran d’Europa.

Segons indiquen en un vídeo a les seves xarxes socials, el nou centre disposarà de quatre estadis dedicats a les competicions de videojocs, un dels quals comptarà amb una capacitat de fins a 120 espectadors. Això permetrà que els tornejos no es disputin únicament de manera virtual, sinó que també existeixi la possibilitat de realitzar-los amb públic presencial. Així mateix, l’espai també comptarà amb més de 100 ordinadors d’alt rendiment, tres cabines de streaming i quatre bootcamps d’entrenament, uns serveis que s’oferiran tant a empreses i professionals com a aficionats de l’esport electrònic.

Asobu eSports va néixer el 2019 a Sabadell i, des d’aleshores, s’ha expandit en el món del videojoc competitiu a través de l’organització de tornejos, creació de sales per jugar amb equipament professional i serveis de formació. Un dels casos més rellevants és la col·laboració amb el Club Natació Sabadell, en el qual van construir una sala gaming el 2020 i han creat equips amateurs de diversos títols, com League of Legends o Valorant, per competir amb altres clubs.