Desenvolupadors web, els professionals més demandats

La cerca d’especialistes en la creació de solucions es dispara un 13% el març

Categories:

Redacció

Els desenvolupadors web, data science i project managers són els professionals més buscats
Els desenvolupadors web, data science i project managers són els professionals més buscats | CC0

El perfil del desenvolupador web és el més demandat per les empreses, segons l’últim estudi de la startup StudentFinance. L’informe també situa els especialistes en Java, els analistes i els experts en Front End com els més cercats dins d’aquesta mateixa àrea. El nombre d’ofertes de feina d’aquests professionals va créixer un 13% durant el mes de març, coincidint amb l’esclat de la pandèmia a Espanya.

Pel que fa a les habilitats més buscades, es troben els coneixements en JavaScript, SQL, habilitats .NET i APIs tenen més facilitat per trobar feina.

Treballar les dades

El segon perfil més cercat per les companyies al mercat laboral és el d’especialista en data science. Dins d’aquesta àrea de treball i emmagatzematge de les dades, les principals ofertes de feina són per trobar analistes, enginyers i científics de dades. En tercer lloc del rànquing, se situa el project manager.

A més de presentar les principals necessitats del sector TIC en relació al talent, l’informe de StudentFinance assenyala que “hi ha una important escletxa digital entre els professionals que busquen les empreses i la formació dels treballadors” i clama per més suport en la promoció de formacions especialitzades per preparar persones amb aquests perfils.