La 27a Nit de les Telecomunicacions s’ajorna fins al 21 de març

Els organitzadors posposen un mes la celebració de l’esdeveniment a causa de la sisena onada per garantir la presencialitat dels assistents

Categories:

ACN

El termini per presentar-se als premis de La Nit de les Telecomunicacions s'ha allargat fins al 28 de gener
El termini per presentar-se als premis de La Nit de les Telecomunicacions s'ha allargat fins al 28 de gener | TelecosCAT

La 27a edició de la Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica, que havia de celebrar-se inicialment el 17 de febrer a l’Auditori de Barcelona, finalment s'ajorna un mes i es farà el 21 de març, segons han informat l’Associació Catalana d'Enginyeria de Telecomunicació i Tecnologies Digitals (TelecosCAT) i el Col·legi Oficial d’Enginyeria en Informàtica de Catalunya (COEINF). Les entitats organitzadores han decidit ajornar-ne la celebració tenint en compte la situació epidemiològica actual en plena sisena onada i "amb l’objectiu que la gala se celebri de forma plenament segura", relaten en un comunicat.

Amb aquesta decisió, l'organització vol potenciar la participació presencial a la cerimònia, que també es podrà seguir en directe per Internet i Fibracat TV. "El networking final és sense dubte un dels aspectes més valorats", assenyalen les entitats gestores en la nota, on també apunten que "un dels trets característics de la que és considerada la gran trobada del sector TIC català és la seva capacitat de reunir tots els agents de l’ecosistema tecnològic del país".

A conseqüència d’aquest canvi, també s’amplia el termini per presentar-se als premis de la Nit fins al 28 de gener, que originalment tenien previst tancar-se aquest divendres 14 de gener. Pel que fa a les persones ja inscrites, podran fer ús de la mateixa entrada i, si ho desitgen, podran descarregar-se l'acreditació amb la data actualitzada.