3 apps en català per sortejar l’amic invisible

Descarrega’t les millors solucions per organitzar les parelles de regals a través del mòbil i en la teva llengua

Redacció

Organitza l'amic invisible fàcilment amb aquestes apps en català
Organitza l'amic invisible fàcilment amb aquestes apps en català | Kira auf der Heide / Unsplash

Quan arriba el Nadal, preparar la llista de regals per al Tió i per als Reis d’Orient és un dels deures pendents. Però a la compra de presents també s’hi ha de sumar l’amic invisible, que posa a prova l’originalitat de les persones més properes a nosaltres per trobar la sorpresa idònia. Anys enrere, el més habitual era fer paperets amb el nom dels participants, guardar-los en una capsa i deixar que cadascú n’agafi un per saber a qui ha de regalar aquest mes de desembre. Ara, amb la tecnologia, tenim a l’abast una bona allau d’apps i plataformes en línia per automatitzar el procediment. No obstant això, no totes incoporen el català, per això te’n proposem tres que podràs utilitzar en la teva llengua.

Amic Invisible 22

Aquesta app permet crear grups amb els participants a l’amic invisible, fixar una data per a l’entrega dels regals, marcar un topall de preu i establir les condicions de manera electrònica. El seu objectiu és facilitar la tasca de comunicació de tots els detalls i mantenir informats els amics i familiars, així com evitar mals rotllos entre coneguts. Si vols evitar a alguna persona li toqui algú concret del grup, la plataforma permet fer-ho.

La solució està disponible per a Android i iOS.

Amic Invisible

Seguint l’esquema de l’aplicació anterior, aquesta proposta permet agilitzar la feina de repartir els noms i comunica els resultats del sorgeix per correu electrònic. Només cal indicar el nom de cadascú dels participants i el seu email, i la tecnologia farà la resta de la feina.

A més a més, els seus creadors es declaren enemics del correu brossa i asseguren que no emmagatzemen cap informació més enllà de la necessària per a la realització del sorteig.

L’app està disponible per a iOS.

Amic Invisible App

Fàcil, ràpid i anònimament, així és com treballa aquesta aplicació. Per usar-la, només cal crear un grup d’amics, escriure els missatges i detalls del sorteig que vols que rebin els participants i establir normes per excloure parelles que consideris que poden tenir malentesos.

Això sí, tingues cures de definir que l’usuari A no vol rebre un regal del B; però també que el B no vol obrir cap present de l’A. La tecnologia pot fer màgia, però cal configurar-la adequadament.

L’app està disponible per a iOS.

Etiquetes