Indra dona 7.336 tauletes perquè els infants puguin completar el curs escolar

La companyia col·labora amb 29 entitats del Tercer Sector per reduir les desigualtats

Categories:

Redacció

Indra dona material tecnològic perquè els nens puguin seguir el curs en ple confinament
Indra dona material tecnològic perquè els nens puguin seguir el curs en ple confinament | CC0

Indra, una de les principals companyies globals de tecnologia i consultoria, ha donat 7.336 tauletes a infants d’arreu d‘Espanya que es troben en alguna situació de vulnerabilitat o risc social perquè puguin completar el curs escolar en aquest context de crisi sanitària per la covid-19. L’operació s’ha dut a terme amb la col·laboració de 29 institucions i fundacions del Tercer Sector i a través de Minsait, filial de Tecnologia de la Informació d’Indra.

Aquestes tauletes se sumen a les 1.000 que la multinacional va donar a menors en situació de vulnerabilitat a mitjans d’abril, tot i la nova acció es converteix en la més gran durant la pandèmia. A més a més, implica una fita en termes de logística i organització.

La donació d’aquests milers de tauletes, juntament amb fundes i motxilles, permetrà als nens i nenes en risc d’exclusió social a accedir a programes educatius a distància i mantenir-se en contacte amb els docents i companys. Una acció que segueix també els objectius de la companyia d’incrementar l’impacte de la innovació i la tecnologia en la societat, així com fomentar l’acostament dels més joves a les TIC.