Netflix entra en la cursa dels videojocs amb l’adquisició de Night School Studio

La plataforma integra l’estudi autor d’‘Oxenfree’ per engegar l’estratègia d’incloure un nou servei basat en productes ‘gaming’

Redacció

Netflix fa el primer pas per entrar en el sector dels videojocs
Netflix fa el primer pas per entrar en el sector dels videojocs | CC0

Netflix ha entrat oficialment en el món dels videojocs amb l’adquisició del desenvolupador Night School Studio. Aquesta és la primera baula de l’estratègia de la companyia per incloure el segment del gaming com a nou servei al catàleg, el qual es troba “en les primeres etapes de creació d’una gran experiència de joc”, segons han apuntat en un comunicat.

Els usuaris de la plataforma de continguts en streaming ja poden gaudir dels cinc primers videojocs a través de l’app per a Android sense cap cost adicional. Es tracta de Stranger Things: 1984, Stranger Things 3: The Game, Card Blast, Teeter Up i Shooting Hoops, els quals es poden descarregar perquè apareguin a la pantalla d’inici com qualsevol altra pel·lícula o sèrie.

Netflix ha argumentat la tria de Night School Studio amb la “missió audaç per establir un nou estàndard en la narració d’històries als jocs”. L’estudi va ser fundat el 2014 i és el creador d’Oxenfree, disponible per a PC, Xbox One i mòbils.

Sota aquesta mateixa rigorositat en la tria, la plataforma ha afirmat que continuaran “treballant amb desenvolupadors d’arreu del món i contractant el millor talent de la indústria per oferir una gran col·lecció de videojocs exclusius dissenyats per a tota mena de jugadors i nivells”.