El BNEW reunirà més d’11.000 empreses de 145 països diferents

L’organització calcula que generarà 200 llocs de feina directes i 700 d’indirectes

Categories:

ACN

La nova edició del BNEW comptarà amb 11.000 empreses, la meitat internacionals i provinents de 145 països
La nova edició del BNEW comptarà amb 11.000 empreses, la meitat internacionals i provinents de 145 països | ACN

La segona edició del BNEW, el Barcelona New Economy Week, del Consorci de la Zona Franca (CZFB) comptarà amb la participació d'11.000 empreses i una xifra rècord de companyies internacionals. Durant la presentació de l'esdeveniment aquest dimarts, els organitzadors han explicat que el 50% de les empreses que participin al BNEW seran internacionals, provinents de 145 països diferents, i un miler seran start-ups. El BNEW, que se celebrarà entre el 5 i el 8 d'octubre, generarà 200 llocs de feina directes i 700 d'indirectes, segons el CZFB. El delegat especial de l'Estat al CZFB, Pere Navarro, ha dit que el BNEW és l'esdeveniment que se celebra "en més espais emblemàtics de la ciutat de Barcelona" després de la Mercè. L'edició d'enguany comptarà, entre d'altres, amb la participació de l'alcaldessa Ada Colau, la delegada del govern espanyol a Catalunya, Teresa Cunillera, la vicepresidenta econòmica Nadia Calviño o la ministra de Transports, Raquel Sánchez.

Així, Colau i Cunillera s'encarregaran de la inauguració, el 5 d'octubre a l'Estació de França. Calviño participarà en l'entrega dels premis a la millor innovació de les startups presents al certamen, el 7 d'octubre, mentre que Raquel Sánchez s'ocuparà de la cloenda.

Navarro ha destacat que "la nova economia evoluciona a un ritme trepidant" i que BNEW vol "no només analitzar els reptes que presenta per a cada sector" sinó també anticipar-se a les oportunitats que puguin sorgir. "En l'esdeveniment hem incorporat temes tan innovadors com la mobilitat aèria a les nostres ciutats o com oferir una experiència omnicanal i híper-personalitzada a través de la realitat augmentada i virtual", ha explicat Navarro.

El BNVEW, que se celebrarà en format híbrid presencial i virtual, comptarà amb espais com l'Estació de França, la Pedrera, Casa Seat, la Boqueria, Roca Barcelona Gallery o el Movistar Centre.

Etiquetes