Cal celebrar el Dia de la Dona?

El 8 de març és el dia de les treballadores, però aquesta no és l’única data ni acció a la qual sumar-se per promoure la igualtat

Categories:

Redacció

Axian explica la seva estratègia per visibilitzar les dones al programa 'Women Approved'
Axian explica la seva estratègia per visibilitzar les dones al programa 'Women Approved' | MetaData

Cal que cada 8 de març celebrem el Dia de la Dona? És una pregunta que apareix constantment quan s’acosta la data, però no és l’únic dia ni l’única acció a la qual una persona es pot sumar per contribuir a crear un món més igualitari. El capítol de Women Approved d’aquesta setmana se centra en iniciatives empresarials com la d’Axians per donar visibilitat a les treballadores, i més concretament, les especialistes TIC.

Women Approved és un programa del CTecno, emès per Fibracat TV i dirigit per Laia Arcones i Eli Abad, amb l'objectiu d'aconseguir un sector tecnològic en què la presència de la dona sigui una normalitat i visibilitzar iniciatives d'èxit implantades en les organitzacions. Durant 15 capítols coneixem les barreres que tenen les dones a les empreses i entrevistem empreses del sector tecnològic per conèixer les seves millors pràctiques en la matèria d’igualtat.

Amb el suport del Departament de la Presidència de la Generalitat de Catalunya.

 

Etiquetes