El talent femení vol seguir l’onada de la transformació digital

El sector tecnològic preveu crear 2 milions de llocs de treball en els pròxims quatre anys i cal incorporar les dones per cobrir la demanda de professionals

Categories:

Redacció

Women Approved
Women Approved | MetaData

El sector de les TIC és el que millor ha resistit la pandèmia de la covid-19. La seva evolució a l’alça ja es preveia des d’abans de la crisi sanitària, però aquest fet l’ha impulsat fins al punt que alguns estudis situen en prop de 2 milions el nombre de llocs de treball que es crearan d’aquí al 2025. Queda clar, doncs, que hi ha la necessitat d’incorporar talent femení per cobrir la demanada de professionals qualificats. Tant pot servir una carrera universitària per a les posicions d’alt rang com cursos a través d’escoles i bootcamps per adquirir les competències digitals que poden ajudar al reciclatge professional de les dones. Women Approved reflexiona amb Montserrat Pardo de Microsoft sobre què poden fer les futures treballadors de les TIC per no quedar-se fora de l’onada de transformació digital.

Women Approved és un programa del CTecno, emès per Fibracat TV i dirigit per Laia Arcones i Eli Abad, amb l'objectiu d'aconseguir un sector tecnològic en què la presència de la dona sigui una normalitat i visibilitzar iniciatives d'èxit implantades en les organitzacions. Durant 15 capítols coneixem les barreres que tenen les dones a les empreses i entrevistem empreses del sector tecnològic per conèixer les seves millors pràctiques en la matèria d’igualtat.

Amb el suport del Departament de la Presidència de la Generalitat de Catalunya.