L’autoconfiança com a base per a l’èxit professional

El talent femení en el món TIC necessita reconèixer les seves capacitats per superar la síndrome de la impostora i reivindicar el potencial de la dona

Categories:

Redacció

La síndrome de la impostora és un impediment en la progressió professional de les dones
La síndrome de la impostora és un impediment en la progressió professional de les dones | MetaData

La falta de confiança és el tret característic de la síndrome de la impostora. Aquesta és la realitat a la qual s’enfronten les dones a l’hora d’ascendir professionalment: no es veuen capacitades com els seus companys homes, no fan el primer pas a l’hora de demanar un ascens i infravaloren les fites que assoleixen. Combatre aquesta actitud és una de les passes necessàries per acabar amb la bretxa de gènere en el món laboral, i per això l’onzè capítol de Women Approved en parla amb Eva Mateo i Carol Lobato de SII Concatel.

Women Approved és un programa del CTecno, emès per Fibracat TV i dirigit per Laia Arcones i Eli Abad, amb l'objectiu d'aconseguir un sector tecnològic en què la presència de la dona sigui una normalitat i visibilitzar iniciatives d'èxit implantades en les organitzacions. Durant 15 capítols coneixem les barreres que tenen les dones a les empreses i entrevistem empreses del sector tecnològic per conèixer les seves millors pràctiques en la matèria d’igualtat.

Amb el suport del Departament de la Presidència de la Generalitat de Catalunya.