Parlem Telecom surt a borsa

El preu de les accions de la companyia creix en un 28% en la primera hora al mercat financer i assoleix els 3,6 euros

Categories:

Redacció

Parlem Telecom surt a borsa amb un preu inicial de 2,83 euros per acció
Parlem Telecom surt a borsa amb un preu inicial de 2,83 euros per acció | Cedida

Parlem Telecom ha sortit a borsa amb un valor de 45,3 milions d’euros després de set anys de recorregut. El preu per acció inicial ha estat de 2,83 euros, ha una xifra que ha augmentat en més d’un 28% fins a assolir els 3,6 euros en menys d’una hora. L'acte de benvinguda al mercat financer s'ha celebrat a la Borsa de Barcelona i ha comptat amb la participació del vicepresident de la Generalitat i conseller de Polítiques Digitals i Territori, Jordi Puigneró, qui ha destacat el rol de Catalunya com “un país industrial” i el repte que encara de ser “un país digital, connectat, amb empreses que garanteixin la connectivitat, com Parlem”.

El CEO de la companyia, Ernest Pérez-Mas, ha fet un repàs de la trajectòria històrica del negoci i ha destacat que la sortida a borsa només és un primer pas per esdevenir un gran grup de telecomunicacions internacional, en el qual s’exporti el model d’èxit de Parlem Telecom com a “operadora virtual de proximitat europea”. L’objectiu, ha refermat, és crear marques pròpies per altres territoris estatals i europeus per tal de diferenciar-se en un mercat de les telecomunicacions cada cop més concentrat en poques operadoresde gran magnitud.

L’estratègia d’expansió de la companyia inclou a curt termini la creació d’una operadora pròpia al País Valencià aquest estiu arran de la fusió amb Octel Telecom i Comunicaciones Bucle.