Anna Navarro, la dona de negocis més admirada del món 2021

La revista Ciolook reconeix l’empresària catalana, coneguda com Anna Schlegel, pel seu “lideratge competent” i coneixement sobre “globalització"

Categories:

Redacció

La catalana Anna Navarro Descals, coneguda professionalment com a Anna Navarro Schlegel, ha estat escollida com la dona empresària més admirada del món 2021 per la revista nord-americana Ciolook, segons el diari Exterior.cat. El rotatiu destaca el “lideratge competent” que la converteix en “una de les millors expertes en globalització del món”, un tret que ha portat l’olotina a encapçalar un rànquing que inclou altres dones destacades com Annabel Thomas (Anglaterra), Hui Wu-Curtis (Taiwan) o Megan Capriccio (Sri Lanka).

Navarro també va ser escollida com la dona més influent del món en tecnologia del 2020 per la revista Analytics Insight, la qual va posar en relleu de l’olotina la trajectòria professional, la contribució a l’enginyeria global i la tasca de visibilitzar el talent femení en les TIC.

Una carrera prolífica

Navarro havia ocupat fins fa dues setmanes el càrrec de vicepresidenta de NetApp, líder mundial d’emmagatzematge de dades amb seu a Silicon Valley. Tal com apunta Exterior.cat, actualment l’empresària catalana treballa al departament de producte, mercat internacional i globalització de Procore Technologies, especialista en programari de gestió.

Llicenciada en Filologia anglesa i alemanya a la Universitat de Barcelona, va traslladar-se a Califòrnia per crear una empresa de traduccions. Posteriorment, ha ocupat diverses posicions a Cisco Systems, Xerox VMware, VeriSign i NetApp. També ha publicat el llibre Truly Global, disponible a fòrums de Forbes.com, Fortune.com, Gala-global.org, Multilingual.com i altres indústries de recerca.

Etiquetes