Grup Condis adopta el núvol híbrid amb Red Hat
La cadena de supermercats implementa una nova solució per millorar el servei digital als clients
Categories:
La cadena de supermercats Condis ha adoptat Red Hat OpenShift, la tecnologia desenvolupada per Red Hat basada en una plataforma de Kubernetes, per impulsar la seva estratègia de transformació digital. La solució està construïda sobre Red Hat Enterprise Linux i ha de permetre a la companyia de donar una resposta més ràpida a franquiciats, clients, partners i treballadors, així com de construir i executar aplicacions al núvol híbrid.
Grup Condis preveu aplicar Red Hat OpenShift en futurs projeces com el lliurament del tiquet en temps real a l’app del client, que ara triga 24 hores a estar disponible. D’aquesta manera, permetrà reduir el nombre de papers impresos com a mesura contra l’impacte ambiental.
Millorar l’experiència de l’usuari
Tal com assenyala Red Hat en un comunicat, la cadena catalana va triar un enfocament basat en microserveis per facilitar la integració en temps real de la gestió tant interna com externa, permetent-li oferir una experiència personalitzada amb un enfocament multicanal segons la demanda del client. Els clients poden triar la seva botiga preferida, fer comandes i rebre una oferta personalitzada segons les seves preferències.
L’acostament al consumidor es veu reflectit en el coneixement que té d'aquest, adaptant les ofertes perquè s'ajustin millor a les seves necessitats individuals i atenguin amb major rapidesa les comandes dels clients, amb un servei de 24 hores al dia durant tota la setmana.
Amb més de 60 anys d'història, la cadena de supermercats líder en el rànquing espanyol per volum de facturació va aplicar el seu pla de transformació digital en 2018 amb la implementació d'un nou sistema de CRM (Customer Relationship Management) i el posterior llançament d'una nova aplicació mòbil dirigida als clients. El desplegament d'aquests diferents projectes, que en alguns casos estan en el núvol i en uns altres en local, van donar lloc a un panorama fragmentat de tecnologies que van fer evident la necessitat de portar una integració completa dels seus sistemes per a interconnectar aquelles dades que provenien de fonts dispars.