Un OFFF 2021 reuneix els referents de la cultura digital, el disseny i l’art en un entorn digital immersiu

Categories:

ACN

Edicions anteriors de l'OFFF (arxiu)
Edicions anteriors de l'OFFF (arxiu) | Cedida

L'OFFF 2021, el Festival Internacional de Creativitat, Art i Disseny Digital de Barcelona, reunirà virtualment del 3 al 8 de maig algunes de les veus destacades de la nova imatge i estètica en els camps del disseny, la música, l'art, l'espectacle i la cultura digital. La 20a edició se celebrarà en un entorn digital immersiu (3D) creat especialment i que recrea els espais del Museu del Disseny de Barcelona.

Els avatars dels participants penetraran a les seves instal·lacions, i allà podran participar en les conferències programades i interactuar amb els altres assistents, o fer reunions de treball virtuals. Aquest any hi haurà 36 conferències i més de 30 artistes i creadors de tot el món.

A més de la sala principal amb les conferències oficials, s'han habilitat dues sales alternes de contingut exclusiu curat per Adobe i Roca Barcelona Gallery. D'altra banda, aquest any s'ha creat una sala d'accés lliure dins del món virtual on es programaran més de 30 conferències amb contingut curat i promocionat per Houdini, Kickstarter, Editor X, Skillbox, i també artistes de tot el món sota el segell de Offf Tour: Viena, Tel Aviv, Moscou, Sevilla i Mig Orient.

L'OFFF es va ajornar l'any passat fins a dues vegades degut a la crisi sanitària. Al març del 2020 es va anunciar el seu ajornament fins al setembre, però arran de les noves restriccions dictades per les autoritats, l'organització va decidir posposar-lo novament fins a la primavera de 2021 per oferir "una edició en millors circumstàncies". Finalment, i en les actuals circumstàncies, la vintena edició se celebrarà de forma no presencial.

Etiquetes