Payfit farà creixer un 25% la seva seu a Barcelona

L’empresa francesa d’automatització de nòmines preveu crear més de 20 llocs de treball

Redacció

L'empresa francesa d'automatització de nòmines Payfit crearà més de 20 llocs de treball a Barcelona el 2021
L'empresa francesa d'automatització de nòmines Payfit crearà més de 20 llocs de treball a Barcelona el 2021 | Cedida

L’empresa francesa Payfit, dedicada a l’automatització de nòmines per a empreses, ha anunciat que augmentarà un 25% la seva filial a Barcelona durant el 2021. Aquest moviment, que es durà a terme amb el suport de l’agència per a la competitivitat de l’empresa (ACCIÓ) del Departament d’Empresa i Coneixement de Catalunya, suposarà la creació de més d’una vintena de nous llocs de treball, fins a arribar als 73 empleats.

Segons el director de Payfit a Espanya, Yoann Artus, l’objectiu és “automatitzar les tasques més burocràtiques i repetitives als responsables dels recursos humans de les empreses perquè puguin centrar-se en allò realment important: el benestar dels seus treballadors”. Pel gestor regional de l’empresa, Barcelona “és una ciutat amb un gran ecosistema de start-ups, molt cosmopolita i amb una alta capacitat d’atracció de talent”. Artus també posa en valor la proximitat de la capital catalana amb França, “tant des del punt de vista geogràfic, com cultural”.

La companyia francesa va ser fundada el 2016 i va obrir la seva seu a la ciutat comtal el 2018 gràcies al suport d’ACCIÓ. Payfit ofereix un software per a la gestió automatitzada de les nòmines dels treballadors, orientades especialment a pimes de fins a 150 treballadors. La firma tecnològica va programar el seu propi codi basant-se en diferents convenis col·lectius en actiu per adaptar-se a les necessitats de cada client. Actualment dóna servei a unes 5.000 empreses europees i compta amb una plantilla global de més de 500 treballadors.

Etiquetes