Gestió estratègica dels intangibles i la innovació

Col·legi d'Economistes de Catalunya

Plaça de Gal·la Placídia, 32

Barcelona

Conferències

Més info:

www.22network.net/events/taula-rodona-gestio-estrategica-dels-intangibles-i-la-innnovacio/

El pròxim 31 de maig a les 18:00 h a Auditori del Col·legi d'Economistes de Catalunya (Plaça Gal·la Placídia, 32 - 08006 - Barcelona) 22@Network BCN juntament amb la Comissió d'economia del coneixement i innovació, l'Associació professional pel desenvolupament organitzacional (APODO) i la Fundació Catalana per a la recerca i la innovació han organitzat la Taula rodona sobre la gestió estratègica dels intangibles i la innovació.

Sovint la innovació se centra en productes i serveis, tecnologia i mercats. Tanmateix, els intangibles cada vegada tenen més importància en el valor i en la transformació de les organitzacions, també de les pimes.

Amb els convidats a aquest acte es revisaran els principals intangibles que poden usar els professionals i les empreses per innovar i transformar les organitzacions en un entorn incert i en un canvi constant, debatent com aplicar-ho a la pràctica des de diferents perfils d'organitzacions.

Presenta i modera:

  • Sr. Jordi Martí Costa, vicepresident de la Comissió d'Economia del Coneixement i Innovació del Col·legi d'Economistes de Catalunya.

Ponents:

  • Sr. Manuel Egea Llaneza, economista. President de l'Associació Professional pel Desenvolupament Organitzacional (APDO)
  • Sr. Jordi Mas i Castella, Director de la Fundació Catalana per a la Recerca i Innovació. Doctor en Microbiologia per la Universitat de Barcelona i MBA per ESADE, amb àmplia experiència docent en gestió de la recerca
  • Sr. Antoni Paz, enginyer en Indústries Agràries i Alimentàries. Director executiu en Knowledge Innovation Market (KIM) i president de la Comissió d'Innovació del 22@
  • Sr. Julià Manzanas Mondéjar, economista. President de la Comissió d'Economia del Coneixement i Innovació del Col·legi d'Economistes de Catalunya. Regional Business Development Manager AREOPA