Qui som

MetaData és el primer mitjà en línia especialitzat en tecnologia en català impulsat pel Cercle Tecnològic. El seu objectiu és construir una societat digital, sostenible i inclusiva.

Quins són els seus objectius?

La finalitat principal del digital MetaData és convertir-se en una eina de transmissió de coneixement dels diferents actors del sector TIC.

1. Ser una plataforma per enxarxar el sector de les noves tecnologies amb la societat per impulsar la reflexió i l’empoderament de la ciutadania per assolir una societat digital intel·ligent, sostenible i inclusiva.

2. Promoure la cultura tecnològica i la cultura lliure entre la ciutadania per trencar amb les bretxes existents entre les diverses generacions, incrementar el coneixement sobre les TIC i ajudar a obtenir les competències necessàries per a l’ús de les noves tecnologies i la identificació d’oportunitats de futur.

3. Visibilitzar la vida de les startups i l’emprenedoria catalanes, que no deixen de crear i créixer. Volen conèixer les seves propostes i integrar-les en l’engranatge tecnològic del país.

4. Ser un altaveu de les empreses que formen l’ecosistema TIC a Catalunya, del seu potencial i de la seva aportació a un àmbit cada cop amb més pes a l’economia del país.

5. Construir l’agenda tecnològica i digital del país posant el focus de debat i la reflexió sobre els principals reptes que tenim en l’àmbit tecnològic.

Què hi trobaré a MetaData?

El digital vol oferir informació clara i entenedora sobre la tecnologia, la innovació i el teixit emprenedor de Catalunya. Això suposa parlar dels temes d'actualitat a través de notícies, però també de reportatges i entrevistes que aportin visions diferents, complementàries i contraposades sobre l'impacte i els avenços de les TIC.

La finalitat principal és donar veu al màxim d'actors possibles per oferir un coneixement ampli al lector i visibilitzar la tasca de recerca i creació tecnològica de les empreses i centres.

El Cercle Tecnològic

El Cercle Tecnològic és una fundació privada sense ànim de lucre oberta a les persones, empreses i professionals de les TIC per crear opinió, generar debat i promoure polítiques tecnològiques.

El seu principal objectiu és ser un dinamitzador i punt de trobada del sector de les TIC per influir en l’agenda dels principals actors públics i privats, generar debat sobre els reptes de futur de la societat digital, desenvolupar el talent digital i apropar la tecnologia a tota la societat.

Amb més de 15 anys de vida, el Cercle Tecnològic compta amb un patronat format per entitats i empreses representatives del sector i empreses sòcies.