Jordi Marín

Jordi Marín

Advisor en transformació d'organitzacions i transformació digital a Planeta Formación y Universidades, a Giraffe Strategy, al Digital Government Advisory Board de Huawei i de la Quantum World Association, entre altres. També és partner de MyHealthWatcher; i membre del Consell Assessor de l’àrea Dret i Gestió Pública de la Universitat Pompeu Fabra, membre del Consell Empresarial Bit Habitat BCN i professor associat al Zigurat Global Institute of Technology.

Llicenciat en Ciències Econòmiques per la Universitat de Barcelona, va tenir un paper destacat en l'impuls de les TIC a Mataró. En una primera fase va participar en la creació del Tecnocampus i des de 2006 a 2010 en l'arrencada del Consorci Digital Mataró-Maresme, promotor de la TDT a la comarca del Maresme.

Va ser nomenat secretari de Telecomunicacions i Societat de la Informació de la Generalitat de Catalunya, just els darrers dies d'ERC al Govern de Pasqual Maragall el 2006.

El 2010 va passar al sector privat per portar les relacions amb les administracions públiques d'Indra i després va ser director de l'àrea de smart cities a la mateixa companyia. Entre 2014 i 2018 va ocupar el càrrec de Director General a Catalunya de Microsoft.

Opinions