Tech Talent, el nou portal de feina per als professionals tecnològics i digitals

Barcelona Tech City i InfoJobs llancen una plataforma per creuar les ofertes de treball d’empreses de l’associació amb perfils qualificats

Categories:

Redacció

Barcelona Tech City busca talent qualificat amb el suport d'InfoJobs
Barcelona Tech City busca talent qualificat amb el suport d'InfoJobs | CC0

Barcelona Tech City ha llançat juntament amb InfoJobs la plataforma Tech Talent per atraure el talent de l’ecosistema tecnològic i digital. L’objectiu és ser l’espai de referència dels professionals qualificats per trobar ofertes de feina en start-ups, empreses, corporacions i partners de l’entitat a Barcelona.

A través de la plataforma, candidats i companyies poden publicar les necessitats d’integrar talent a les organitzacions i de cerca de feina. Els interessants podran enviar-hi els CV i accedir directament als processos de selecció.

Segons l’últim informe de Barcelona Digital Talent, la demanda de professionals s’ha incrementat un 80% els dos últims anys amb més de 77.000 professionals en actiu al sector. La creació de perfils preparats per ocupar aquestes posicions ha crescut a un ritme més lent, del 23%, pel que la capital catalana s’ha posicionat com un punt d’atracció per a treballadors qualificats. Tal com assenyala l’informe, un 31% de la força de treball de l’ecosistema ja prové de l’exterior, especialment de Madrid, Londres o Buenos Aires.

Etiquetes