WhatsApp permet fer videotrucades des de l’ordinador

La funcionalitat d’habilitarà de manera progressiva per als usuaris, que hauran de tenir connectat a internet també el mòbil per fer ús del servei

Categories:

Redacció

WhatsApp ja permet les trucades a través del web
WhatsApp ja permet les trucades a través del web | WhatsApp

WhatsApp ja permet fer videotrucades des de l’ordinador amb el format web de la plataforma. Amb aquesta nova funcionalitat, l’aplicació de missatgeria ha estès la mà als professionals i s’ha sumat a la llista de solucions per efectuar videconferències de feina o amb familiars i amics.

Les trucades de vídeo es poden fer amb una nova icona a la part superior del xat que s’està implementant progressivament per als usuaris de Windows 10 i macOS. S’activen en una finestra independent redimensionable, el que permet executar-les tant en vertical com en horitzontal. A diferència de l’app, no es poden fer videtrucades grupals, però WhatsApp preveu habilitar-les a curt termini per equiparar el servei web amb el del mòbil.

En termes de seguretat, totes les comunicacions en vídeo estan encriptades i xifrades d’extrem a extrem, com s’aplica a l’app. També són gratuïtes i necessiten que tant el dispositiu mòbil com l’ordiandor estiguin connectats a internet.

WhatsApp ha afirmat que el llançament respon a l’increment significatiu de les trucades amb vídeo durant l’últim any motivat pel confinament. Durant el 2020 es van batre rècords: la vigília de cap d’any va superar els 1.400 milions de videconferències en un sol dia.

Etiquetes