Enric Urreta, nou president del 22@Network BCN

La nova junta directiva es fixa la “reconstrucció econòmica i el creixement” com a prioritats

Categories:

Redacció

Enric Urreta, nou president, acompanyat de la junta directiva del 22@Network
Enric Urreta, nou president, acompanyat de la junta directiva del 22@Network | 22@Network BCN

Enric Urreta, director del Centre Internacional de Negocis de Catalunya, ha estat nomenat nou president de la 22@Network BCN en substitució de Xavier Monzó. L’associació empresarial, amb més de 190 membres, vol iniciar una nova etapa de “consolidació amb la mirada posada en la reconstrucció econòmica i el creixement”, segons ha afirmat en un comunicat.

Els objectius de la nova junta a curt termini seran vetllar pel compliment de compromisos signats en el Pacte per un 22@ més inclusiu i sostenible en l’aprovació del nou planejament urbanístic que està redactant el govern municipal; passar de ser un projecte en construcció a consolidar el 22@ com un espai de generació de riquesa i llocs de treball de qualitat; i col·laborar amb totes les institucions públiques i privades per gestionar projectes que ajudin a rellançar l'economia i desbordar els límits geogràfics de Barcelona irradiant el 22@ a tot el territori.

Representació de grans empreses

Urreta, que fins aleshores havia sigut vicepresident, estarà acompanyat per una junta directiva que incorpora un 50% de nous membres i que busca “mantenir l’equilibri entre la gestió actual i la renovació”. El nou està format per dues: una Institucional, ostentada per Miguel Trias Sagnier (Cuatrecasas), i una segona vicepresidència Internacional, en mans d’Osmar Polo (T-Systems). Completen la junta Isabel Ordoyo (Altran-Capgemini) com a secretària, Aintzane Arbide (Leitat Centre Tecnològic) com a tresorera, i Modesto González (Telefónica), Enric Peig (Universitat Pompeu Fabra) i Ferran González (Bosch) com a vocals.

“La Network durant els darrers anys ha representat la innovació urbana i econòmica de la ciutat, i ara el repte és que el districte innovador generi sinergies amb tots els agents econòmics del territori per reconstruir la nostra capacitat productiva”, ha manifestat el nou president en l’assemblea anual, qui ha assenyalat que representen “la quarta revolució industrial” i que ha de constribuir a garantir una “Barcelona pròspera i competitiva, i capdavantera en innovació i investigació”. “La innovació i la tecnologia seran també la columna vertebral de la nostra economia i garantia de riquesa i ocupació de qualitat”, ha conclòs.