Un impuls a la transferència tecnològica entre ‘start-ups’ i indústria

L’Advanced Factories connectarà la innovació i disrupció de l’emprenedoria amb la capacitat financera de les grans empreses del sector

Categories:

Redacció

Advanced Factories busca les 'start-ups' més innovadores
Advanced Factories busca les 'start-ups' més innovadores | Cedida

L’Advanced Factories té per objectiu impulsar la transferència tecnològica entre start-ups i empreses industrials amb l’Industry Startup Forum per donar resposta a la necessitat del sector manufacturer d’adaptar-se a les noves tecnologies i a la relocalització de l’ecosistema productiu sorgit com a repte de la crisi sanitària. Lautomatització i la digitalització es posicionen com les eines més adequades per reduir els riscos associats a la deslocalització, alhora que cal aconseguir una producció més eficient i millorar la competitivitat de la nostra indústria.

Per aquest moiu, l'Advanced Factories ofereix l’oportunitat a la innovació i disrupció de les start-ups de posar-se en contacte amb pimes i companyies industrials que tenen la musculatura financera i la capacitat comercial per impulsar els seus avenços. Amb l’Industry Startup Forum, les empreses emergents poden donar-se a conèixer davant de corporacions líders industrials que busquen ampliar el seu R+D a través d’aquests emprenedors i així donar resposta a noves necessitats o ampliar les seves solucions en el mercat.

En aquest context, l’Industry Startup Forum, coorganitzat per La Salle Technova, reunirà a Barcelona els líders empresarials del sector, potencials partners i emprenedors perquè entre ells puguin establir sinergies i desenvolupar els projectes més disruptius aplicats a la fàbrica del futur.