L’ISE Barcelona per al juny es manté amb un format més reduït

El congrés ofereix als exhibidors cancel·lar sense penalització abans del dia 5 i prepara un “robust” contingut digital

Categories:

ACN

L'ISE manté les dates amb un aforament més reduït
L'ISE manté les dates amb un aforament més reduït | Agències

Els organitzadors de l'Integrated Systems (ISE) mantenen la fira presencial a Barcelona entre l'1 i el 4 de juny, però admeten que hi haurà "un volum més baix de participants que en anys anteriors". En una carta a les empreses exhibidores, el director general de la fira, Mike Blackman, veu una "tendència positiva" en l'evolució de la pandèmia a Europa per la reducció dels casos i l'increment de les vacunes. "Anticipem una situació que farà possible organitzar un esdeveniment presencial a Barcelona", afirma. Tot i això, ISE ofereix als exhibidors cancel·lar sense penalització la seva presència a la fira, i anticipa que organitzarà un "robust" contingut digital i actes "regionals" a Alemanya, Holanda i el Regne Unit.

A l'escrit als exhibidors, Blackman indica que està "revisant totes les opcions" i que vol escoltar la indústria per oferir un congrés a Barcelona "per a tots els que volen formar-ne part". En una entrevista amb l'ACN, Blackman va avançar que estudien fer tests d'antígens a tots els participants a la fira, entre d'altres mesures.

"Reconeixem que no tots els membres de la nostra comunitat estan en la mateixa situació quan plantegem viatjar fins a Barcelona", admet el director general de la fira. En aquest sentit, ofereix als que no puguin ser presencialment a la capital catalana un "robust programa digital amb continguts únics que només es podran trobar a ISE". A més, Blackman indica que estan estudiant fer actes pels mercats locals d'Alemanya, Holanda i el Regne Unit "fent viatjar a l'ISE per als que no poden anar fins a Barcelona".

Flexibilitat en les condicions

La fira es farà a Barcelona "sí o sí", apunten fonts de l'organització, però tot i així l'ISE ofereix flexibilitat als exhibidors que vulguin cancel·lar la seva participació. En aquest sentit, les empreses tenen dret a anul·lar la reserva a l'ISE abans del 5 de març, aquest divendres, sense penalitzacions, i també es poden reduir els espais si una companyia creu que va reservar més del que realment necessitarà.

Les que ja han pagat tota o part de la reserva i finalment no podran anar a Barcelona, poden optar a recuperar els diners o utilitzar-los de cara a la participació en altres actes d'ISE el 2021 o com a dipòsit per l'ISE 2022.

Així mateix, totes les empreses que continuïn participant a la fira presencial a Barcelona rebran el doble de punts en el sistema del congrés que serveix per marcar el rànquing de companyies participants.

Etiquetes