Arriba el telèfon intel·ligent Cat S42

El dispositiu mpobil estarà disponible a partir del setembre per 249 euros

Categories:

Redacció

El telèfon intel·ligent Cat S42 pot suportar caigudes, l'aigua i temperatures extremes
El telèfon intel·ligent Cat S42 pot suportar caigudes, l'aigua i temperatures extremes | Cedida

Bullitt Group presenta Cat S42, un telèfon intel·ligent a la venda a Espanya a partir de setembre de 2020 per 249 euros. El dispositiu incorpora les característiques habituals dels mòbils Cat i millores basades en una dècada de recerca i desenvolupament en el disseny de telèfons resistents.

El Cat S42 compta amb una bateria de llarga durada, credencials de resistència líders en el mercat i una pantalla gran i brillant que pot usar-se a plena llum del sol. Es pot netejar i higienitzar de manera regular i exhaustiva submergint-ho amb aigua calenta i sabó o amb desinfectant.

Testat segons els estàndards de resistència dels telèfons de la marca, amb les classificacions MIL SPEC 810H i IP68, aquest nou dispositiu supera les proves de caiguda repetidament des de 1,8 metres d'altura sobre formigó, incloses múltiples caigudes amb cops en els costats i les cantonades, i és totalment impermeable, capaç de ser submergit en aigua fins a 1,5 metres de profunditat i durant 35 minuts. També és capaç de suportar amb temperatures extremes altes i baixes, i xocs tèrmics.

El dispositiu incopora una pantalla Super Bright HD + 18x9 de 5.5" protegida per Corning® Gorilla® Glass 5 per resistir les esgarrapades. A més, permet llegir la pantalla a plena llum del sol, i es pot controlar amb els dits molls o amb guants.

Etiquetes