GameBCN exporta al Japó la incubació de videojocs ‘indie’

El programa barceloní preveu establir ponts entre Catalunya i el país asiàtic per incrementar la col·laboració entre la indústria, l’acadèmia i el govern

Categories:

Redacció

Indie Game Incubator és el nou projecte de GameBCN per llançar les produccions independents al Japó
Indie Game Incubator és el nou projecte de GameBCN per llançar les produccions independents al Japó | GameBCN

La incubadora catalana GameBCN s’ha unit amb la companyia japonesa Marvelous per exportar el seu programa amb la creació de l’Indie Game Incubator. Aquest espai serà el primer al país asiàtic per impulsar videojocs independents i permetrà ampliar la xarxa de professionals. “L’objectiu és construir una col·laboració entre la indústria, l’acadèmia i el govern en els nostres equips”, ha apuntat el coordinador, Oscar Sahun.

En sis anys d’activitat, GameBCN ha creat jocs populars com Anagami, Stay i Endling, i s’està associant amb empreses, organitzacions i individus per crear oportunitats de formació i mentoria als nous equips de l’Indie Game Incubator. Per la seva banda, Marvelous és la responsable de produccion com Daemon X Machina o GodEaster 3.

El programa, que començarà a acceptar sol·licituds a partir del març, oferirà gratuïtament una formació semestral de juny a novembre a cinc equips seleccionats. La finalitat és oferir les habilitats per construir un estudi independent global.

Etiquetes