L’Advanced Factories canvia de dates per la covid-19

La fira celebrarà la cinquena edició del 8 al 10 de juny, quan s’espera que la campanya de vacunació esitgui més avançada

Categories:

Redacció

L'Advanced Factories portarà les últimes novetats de l'automatització, la robòtica i la indústria 4.0
L'Advanced Factories portarà les últimes novetats de l'automatització, la robòtica i la indústria 4.0 | Cedida

L’Advanced Factories ajorna la pròxima edició a causa de la pandèmia de la covid-19. La fira celebrarà la cinquena edició del 8 al 10 de juny, sis setmanes més tard del previst, segons informen en un comunicat. La decisió s’ha pres després de diverses reunions entre l’organització i les principals empreses, associacions i patronals que participen a l’esdeveniment. "Tot i i les esperançadores notícies de l'avanç de la vacunació i sabent que l'onada de contagis hibernal ja es comença a doblegar, hem consensuat per unanimitat traslladar l'Advanced Factories al mes de juny per garantir aquesta afluència", assenyala el director general de l'esdeveniment, Albert Planas.

Aquesta nova edició del mes de juny comptarà amb 280 firmes participants, entre elles Omron, Bosch-Rexroth, Schneider-Electric, Accenture, Beckhoff, HP, Infaimon, Kuka, Siemens, Weidmuller, Fanuc, T-Systems, Tecnalia, Yaskawa, Logitec, Festo, Universal Robots, Rockwell Automation, Phoenix Contact, Wonderware, Schaeffler o Eurecat. També es preveu la participació de més de 260 experts per compartir els seus casos d'èxit sobre la transformació de la indústria per demostrar com el futur del sector i la millora de la competitivitat de les plantes industrials passa per l'automatització, la robòtica i l'ús massiu de tecnologies 4.0.

A més a més, el Industry 4.0 Congress oferirà més de 100 hores de transferència tecnològica i de coneixement a través de quatre eixos temàtics -automatització, connectivitat, analítica de dades, i simbiosi industrial- i d'una agenda dissenyada per a cada segment de la indústria amb els fòrums d'aeronàutica i naval, health & pharma, alimentació, electrònica, automoció, tèxtil, ferroviari i del metall.

L’Advanced Factories tindrà lloc de manera 100% presencial al CCIB de Barcelona per acollir els professionals del sector industrial per conèixer les últimes solucions en sistemes d'automatització industrial, robòtica, programari industrial, intel·ligència artificial, Digital Twin, solucions de visió artificial i simulació virtual, Big Data, IoT, ciberseguretat, 3D Printing, Industrial Cloud Computing i Machine Learning.

Etiquetes