El Mobile World Congress 2021 es podria tornar a ajornar

La covid-19 provoca una sèrie de cancel·lacions i problemes per la fira des de febrer de 2020

Categories:

Redacció

Es tornen a canviar les dates del MWC
Es tornen a canviar les dates del MWC | Xataka

El Mobile World Congress 2021 (MWC) estaria buscant noves dates per a la seva celebració de cara a l'últim trimestre de l'any, segons informa El Español. La covid-19 és la causant d'aquests canvis, que s'arrosseguen des de febrer de 2020, quan es va haver de cancel·lar el congrés. Per aquest motiu i com a mesura preventiva, la fira d’enguany ja es va ajornar de març a juny amb la idea que la situació estigués més controlada.

La possible decisió de tornar a ajornar el congrés respondria a qüestions com que les marques internacionals no podrien assistir-hi, ja que els viatges estrangers estan molt limitats. Sense la presència de les grans empreses europees, estatunidenques o asiàtiques, la fira perdria part del seu potencial.

Encara no existeix una nova data confirmada, però s'estaria treballant per trobar-la. L'Ajuntament de Barcelona i el recinte que acollirà la fira s'haurien de posar d'acord amb els organitzadors perquè aquests poguessin comunicar quan es podria portar a terme.

Grans cites, en dubte

El context actual ha provocat que les fires de tecnologia i videojocs es vegin cancel·lades, ajornades o adaptades a l'entorn digital. Extremant les mesures de seguretat, com menys aforament i sistemes híbrids amb prestacions en línia, s'espera que aquest any es puguin tornar a celebrar algunes d'elles.

Precisament l'Integrated Systems (ISE), la fira més gran d'audiovisuals del món, ha manifestat els últims dies dubtes respecte a la celebració aquest 2021, la primera a Barcelona. El director general, Mike Blackman, ha confirmat que s'estan plantejant seguir endavant amb la presencialitat del congrés a condició que es puguin mantenir les mesures de seguretat. En cas contrari, ha afirmat que cancel·larien aquesta edició i s'enfocarien directament en la de l'any vinent. La decisió es farà pública a tot tardar l'1 de març.

Etiquetes